onsdag, juni 17

Välkommen Elin


Grattis till kusinen som faktiskt fick en liten flicka igårkväll. Man kanske ska lite på sin magkänsla (haha..) ändå! ;)
Väntar med spänning på att de ska lägga upp lilla Elin på "Webbisar"!

tisdag, juni 16

massa bebbar

Nu är det spännande, massa bebisar på G! Kusinen ligger inne nu med 10 minuter mellan verkarna och jag e helt sprallig!! Kan inte riktigt koncentrera mig förrän bebben e ploppad o klar. Tror det blir en liten tjej faktiskt, vet inte varför, men tycker man känner såna saker på sig.
Åke fick en liten flicka igår och snart ska Carina ha. Sen e d Frida i augusti och Em i december! Massor med gosbebbar!! :D

lördag, juni 6

SRF


Sitter hemma i sängen och försöker komma i rätt mentalt tillstånd. Huvudvärken ligger som ett molnande orosmoln och dyker väl upp när man minst nar det, som vanligt.

Funderar på vad jag ska ha på mig. Hur är vädret där nere, är det växlande molninghet och småkallt, precis som här? Jag tar på mig nåt omorganiserbart, sen tar jag med mig ett varmare ombyte för kvällen. Undrar om det kommer regna oxå? Kanske ska ta med ett paraply.. Måste packa drickat oxå.. blir några folköl till jonte o en Rebenshoppen till mig. Det ultimata festivalvinet Så många minnen det har tagit och givit genom åren.

Väntar på att vattnet ska koka upp på spisen så jag kan värna upp badvattnet. Som vanligt tog det slut halvvägs i upptappningen. Måste lägga lite silverschampo i håret, det blev alldeles för ljust efter blonderingen..

Nu hör jag att det kokar.. ska försöka hinna med 14 bussen, men det är väl skvatt omöjligt. Då måste jag vänta till 17.. drygt..

tisdag, juni 2

hästar & festivaler

Injah välkomnade oss är vi kom med fler pållar!




Idag var det sista ridningen, uteritt 2 timmar.

Efteråt när vi gick ner och lämnade Shakira & Bellixi i hagen kändes det som tack o hej. Vet att jag borde se fram emot veckan jag ska ha henne, men det är ändå så fruktansvärt att veta att efter den veckan kommer jag aldrig att få se henne igen. SUCK!!


Jonathan försvann ner till Sweden Rock tidigare ikväll. Han ringde nyss och meddelade att "nu är det bara 13 timmar kvar av första passet." Att han orkar alltså! Samtliga pass betyder patrullera campingen, shit va omväxlande.. eller jo, det kan nog va jävligt kul lite då o då, när dom där lustiga människorna med underliga utstyrslar uppenbarar sig. Skrattar bara jag tänker på det då alla mina gamla festivalminnen bubblar upp till liv igen!
Och snart kommer Robin hem oxå, bara några dagar kvar..

Han funderar på att åka till Hultan och då började ju mina funderingar oxå vandra iväg! En endagars hade inte vart helt fel, men absolut inte mer än så.. Det var tydligen ruskigt många bra band som skulle lira, jag vet att jag vll se Sounds & Mando Diao iallafall.. ska jag va ärlig så har jag faktiskt noll koll på vilka som kommer, även att jag får veckobrev från dom.. *skäms på mig* Vad hände där egentligen lixom? Jag som alltid hade superkoll på vilka som spelade på vilken festival och vilka band som släppte nya plattor och nya band som släppte sin första o fan o hans moster, har helt plötsligt inte en suck om nånting! Blev jag vuxen? Blev jag gammal? Tappade jag intresset? Kan inte längre se tjusningen med att stövla runt på en lerig festival, för att sedan krypa ner i en kall sovsäck i ett blött tält.. *brrr* Festivaler i all ära, men då ska det fan va bekvämligheter så som husvagn, vattentoa, tillgång till daglig dusch och ingen jävla LERA! Oj va gammal jag låter.. Måste nog krypa ner och sova på saken...