tisdag, mars 6

så är det

Hej allihopa.
Som ni kanske förstår på den glesa uppdateringen så har det hänt lite saker hemma i Sofieberg.
J och jag har beslutat att gå skilda vägar, vilket innebär att jag lämnar Sofieberg för en lägenhet inne i Karlskrona. J kommer att ta över huset och fortsätta renoveringen på egen hand.

Allt gick väldigt snabbt när vi väl hade bestämt oss. På alla hjärtans dag tog vi beslutet om slutet. På fredagen var jag och tittade på en lägenhet på Ekholmen, på måndagen fick jag besked om att jag fått lägenheten och följande fredag flyttade jag in.

Allt är fortfarande upp och ner och jag kan inte påstå att blogglusten finns här just nu, men när den kommer tillbaka så är det med nytt namn och en ny adress, Sandy's Retro, som kommer finnas på adressen retrosandy.blogspot.com.
Jag kommer importera denna bloggen, så allt kommer (om jag lyckas) att se ut precis som vanligt, fast utan renoveringsinlägg, bara loppisfynd och kanske en och annan fundering.

Jag hoppas ni följer med mig dit! <3

12 kommentarer:

trillivippa sa...

Klart jag hänger med dig! Och jag ser fram emot att träffa dig i helgen! :)

Anna sa...

Åh, tråkigt att läsa :( Hoppas du mår bra snart och att du kommer starkare ur det här! Jag kommer självklart att fortsätta följa dig på den nya adressen som redan ligger i min favvolista på bloggen! Jag ser fram emot att läsa dina inlägg när du känner att du orkar!

Herr Movarp sa...

Tråkigt att höra, tyvärr kan ju livet vara så ibland, men jag hoppas att det blir bra ändå!

Självklart hänger jag med till den nya bloggen!

loisan83 sa...

Hej Sandris.

Självklart följer jag med dig. Måste få vara med på ett hörn i ditt liv, ja de du skriver om då :)

Blev ledsen då jag läst ditt inlägg. Men hoppas att du mår bra ändå och att du har mkt roligt att ta dig för och många fina vänner runt om dig :)

Kram

Lilladockan sa...

Jag hänger givetvis också med och har i förebyggande syfte redan lagt till dig på bloglovin'. Jag hoppas att du är okej och att lusten för allt snart kommer tillbaka. Ge det lite tid bara <3

La mômes Old fashioned sa...

Så tråkigt! Hoppas du finner glädje i att inreda nya lägenheten och att du har massa glädje som väntar framför dig. Ses på nya bloggen!

sandra sa...

Tack va ni är söta! <3

Christin sa...

Fortsätter gärna läsa din nya blogg och hoppas du får det bättre igen framöver.

Diana (gemytligt.blogspot.com) sa...

Jag följer med! :)

Anonym sa...

Jag hänger på / Kram

Anonym sa...

Hejsan gumman.
Hoppas att allt är bra med dig.
Förstod att det var nån förändring på gång när du skrev om flyttrensning och lägenhet den 23 februsri 2012, men ville inte fråga om det då.
Hade gärna träffats över en middag eller så nån dag, kankse jobbargängen, och uppdaterat oss på vad som är på g i allas liv. Hur låter det.
K&P // Mysan

Retroprylar sa...

Klart att vi hänger med och håller oss uppdaterade :)
kram

Det är tufft i livet när det vänder, men då är det viktigt att se det som ett nytt kapitel i livet, after rain comes sun :)