Nyåret firades i lugn och ro hemma hos Em & Co i Rosenholm.
J fick plocka fram sina gamla kockkunskaper och gjorde riktiga såser, majonäs och allt från grunden. Själv fixade jag dukningen, som gick i glitter och silver.
Inga nyårslöften lades, då jag aldrig lyckas hålla saker som "sluta äta godis", "börja träna" osv.
J & jag har dock lovat varandra att renovera så mycket vi bara orkar och satsa på att köket ska vara klart till hösten. :)
Nyårsdukningen.
J var kvällens kock, här fixas det med förrätten, toast skagen.
Förrätt, Toast Skagen.
Varmrätt: Smördegsinbakad fläskfilé med kantareller, hasselbackspotatis och 3 sorters sås.
Allt gjort från scratch av kära J, till och med majonäsen!
Efterrätt, kladdkaka med glass & grädde.
Dukning med förrätten.
Gott Nytt År!
J var kvällens kock, här fixas det med förrätten, toast skagen.
Förrätt, Toast Skagen.
Varmrätt: Smördegsinbakad fläskfilé med kantareller, hasselbackspotatis och 3 sorters sås.
Allt gjort från scratch av kära J, till och med majonäsen!
Efterrätt, kladdkaka med glass & grädde.
Dukning med förrätten.
Gott Nytt År!
1 kommentar:
Gott nytt år på er !!!
Fy i helvete vad toast skagen ser god ut :) extra god nu när jag dietar med hehe :P
Kramar Lindy.
Skicka en kommentar