måndag, oktober 3

Bambu?

Jag var inom Human Bridge i fredags och fick syn på en gigantisk vas, som fick mig att tänka på Herr Movarps alla inlägg om de bulliga Bambuvaserna.
Jag ställer frågan till dig och ni andra som har Bambuvaser sen innan; Är det så att det är en Åseda Bambuvas jag hittat?

Herr Movarp svarar: Detta är nog inte Åseda. Åseda "Bambu" har rak for, dvs den svänger inte in på den nedre delen. Jag tror denna kommer från Eneryda glasbruk med ledning av just formen!






4 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Detta är nog inte Åseda. Åseda "Bambu" har rak for, dvs den svänger inte in på den nedre delen. Jag tror denna kommer från Eneryda glasbruk med ledning av just formen!

Jag måste fråga, den svartvita vasen du har i hyllan, vad är det? Är det en nyare vas eller möjligen en UE-vas? Det var svårt att se på bilden, jag är ruskigt nyfiken!

sandra sa...

Det är varken ny eller UE tyvärr, utan en tysk vas, jag hittade den i en fyndlåda på en auktion, på detta inlägget har du lite fler bilder: http://livetpasofieberg.blogspot.com/search/label/auktion

Tack för infon om vasen, visste väl att man kunde fråga dig. :) jag uppdetarer inlägget!

Herr Movarp sa...

Synd...jag hade givetvis försökt att övertala dig om det var den UE-vasen jag tänkte på. Väldigt likt måste jag säga :-)

trillivippa sa...

Vilken bjässe! Läcker som bara den!

Jag ska ner till Karlskrona i helgen, det vankas dop och barnkalas. :)
Kanske hinner vi ses någonstans så du kan få dina Spisa-fat?