fredag, juli 16

öland

Fin stenstrand i Djupvik.


Loppis! Kolla den fina stenmuren av Ölandssten.

Har haft två härliga, soliga dagar på Öland med J, syster-yster och J's kompis Samuel. Vi har haft hans gamla fina 945'a och kört runt lite varstans och kikat och badat. Vart på massor av loppisar, fyndade dock endast 4 gamla hängkrokar, mest skit konstigt nog. Men med tanke på antalet turister som besöker så kanske snarare alla godbitara redan är utplockade.

På Ölands Byggvårdsbutik köpte vi en tavla med motiv från en gammal skolplansch, som de själva restaurerat och låtit trycka på gammaldags papper. Älskar vitsippor!
Bilden är lånad från deras hemsida.

Vi tältade i Löttorp och tanken var att fortsätta upp till Böda, men efter två dopp på sandstranden där, enades vi om att stenstränder är mycket mer praktiskt, slippa all sand och de långgrunda stränderna där man får traska med vatten till knäna i en kilometer innan det blir baddjup. Så vi tog oss istället till Byrums raukar, vilket jag varmt rekommenderar!

Byrums raukar.


Det blir inte mer uppdatering idag, måste få lite sömn så jag är pigg och utvilad till årets Hasslöfestival imorgon. Det blir grill och kubb hemma hos mig innan vi drar upp till festivalen, hoppas på bra väder! Vi hörs på söndag!

Inga kommentarer: