tisdag, januari 5

kvällen

Våra oerhört snygga män, påväg ut i pulkabacken.

Blev ingen Kitchen Aid idag, vi hade helt missat att detta är som en vanlig lördag, så alla affärer vi skulle till hade redan stängt. Körde till Maxi istället och köpte lite ingredienser till bakad potatis, med en räk- och en skinkröra.
Elina, Richard & Linus kom vid halv 7, och då hade J lagat klart den mesta av maten medans jag städade undan. Teamwork! Blev så jäkla gott, älskar när han tar fram kocken i sig!
Efter maten gick vi allihopa ut och åkte snowracer och gjorde snöänglar, fast Elina gjorde en snödjävul istället, haha. Försökte fota ute i snön, men med autofokus vägrade den hitta fokus, i och med att det snöade, så blixten bara flackade runt utan att ta någon bild. Så jag fick ställa in den manuellt istället, så det ska bli intressant att se om jag lyckades få någon bra bild. Blir ju lite som att forta med en gammal hederlig systemkamera, fast lite pilligare.

Ikväll blir det sängen tidigt, fasten vi är lediga imorgon. Vill inte sova bort hela dagen, har mycket att göra här hemma. Ska försöka baka lite bullar & kakor och få lite undanplockat, tänkte fira min födelsedag med en liten fika för släken på söndag.
Godnatt!

2 kommentarer:

Elina sa...

Haha =) kul o åka i backe, det får vi göra om =) o tack så mkt för väldigt god mat!!

Elina sa...

Haha =) vilka snyggingar